Poslovni partnerji

Poslovni partnerji in dobavitelji

V razstavno-prodajnem salonu na Celovški 336 v Ljubljani se lahko na lastne oči prepričate o visoki kakovosti naših produktov. Sodelujemo s priznanimi slovenskimi in tujimi arhitekti, oblikovalci in izvajalci del.

Naši dobavitelji poosebljajo pojem oblikovanja, saj so njihovi izdelki poznani po vsem svetu. V njihovih portfeljih se znajdejo produkti, ki predstavljajo razvojne smernice ostalim dizajnerjem. Sodelujemo z dobavitelji, kot so:

  • Jab, ki je trenutno največji dobavitelj za notranji dizajn v svetovnem merilu,
  • Sahco, ki se ponaša s produkti za opremo interjerjev najvidnejših oblikovalcev kot sta Ulf Moritz in Lory Weitzner,
  • Tapiserije Pinton, kjer izdelujejo preproge iz usnja, bambusa, volne, svile in preproge z vtkano srebrno nitjo za in v sodelovanju z odmevnimi imeni Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Givenchy, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton in drugimi.
  • Arte, vrhunski proizvajalec tapet, ki velik del svojega truda vlaga v dizajn,uporabo naravnih in specialnih materialov,inovativnost in tudi prestiž

 

Nika Zupanc

V podjetju Boem smo počaščeni, da lahko sodelujemo z eno najperspektivnejših industrijskih oblikovalk na svetu, Niko Zupanc. Niki je bil občutek za dizajn položen v zibelko in svoje poslanstvo zasleduje nadvse uspešno. Giblje se na mejnih področjih industrijskega oblikovanja in s svojim značilnim feminilnim pristopom želi te meje tudi podirati. S svojo svojevrstno avtorsko pisavo se predstavlja na oblikovalskih sejmih in festivalih v Londonu, Milanu, na Nizozemskem in drugje. 

Poslovni partnerji