O nas

Boem, d.o.o. pod svojim imenom združuje dejavnost trgovine in inženiringa, kjer se ukvarjamo z luksuzno opremo doma, prodajo ekskluzivnih tapet in zaves, tekstila za oblazinjenje pohištva in talnih oblog. Zastopamo najodmevnejša imena v svetu prestižnega oblikovanja, njihove izdelke pa s ponosom tudi tržimo.
Kot podjetje že od leta 1990 na tržišču postavljamo trende notranjega oblikovanja. Z luksuznimi interjerji se profesionalno in zelo intenzivno ukvarjamo zadnjih petnajst let.

Zanimivost
V času svojega delovanja smo med drugim v Sloveniji prvi ekskluzivno predstavili pojem tapet in kopalniških preprog iz materiala Sympatex.V razstavno-prodajnem salonu na Celovški 336 v Ljubljani se lahko na lastne oči prepričate o visoki kakovosti naših produktov. Sodelujemo z priznanimi slovenskimi in tujimi arhitekti, oblikovalci in izvajalci del.

Naši dobavitelji poosebljajo pojem oblikovanja, saj so njihovi izdelki poznani po vsem svetu. V njihovih portfeljih se znajdejo produkti, ki predstavljajo razvojne smernice ostalim dizajnerjem.

Sodelujemo z dobavitelji, kot so:
Jab –  trenutno največji dobavitelj za notranji dizajn v svetovnem merilu,
Sahco – ki se ponaša s produkti za opremo interijerjev najvidnejših oblikovalcev kot sta Ulf Moritz in Lory Weitzner,
Tapiserije Pinton – kjer izdelujejo preproge iz usnja, bambusa, volne, svile in preproge z vtkano srebrno nitjo za in v sodelovanju z odmevnimi imeni Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Givenchy, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton in drugimi.
Arte – vrhunski proizvajalec tapet, ki velik del svojega truda vlaga v dizajn,uporabo naravnih in specialnih materialov, inovativnost in tudi prestiž Boem v sodelovanju z Niko Zupanc.

V podjetju Boem smo počaščeni, da lahko sodelujemo z eno najperspektivnejših industrijskih oblikovalk na svetu, Niko Zupanc. Niki je bil občutek za dizajn položen v zibelko in svoje poslanstvo zasleduje nadvse uspešno. Giblje se na mejnih področjih industrijskega oblikovanja in s svojim značilnim feminilnim pristopom želi te meje tudi podirati. S svojevrstno avtorsko pisavo se predstavlja na oblikovalskih sejmih in festivalih v Londonu, Milanu, na Nizozemskem in drugje.

Produkti

Tapete
Zavese in karnise
Senčila in roloji
Preproge
Talne obloge
Blago za oblazinjenje
Umetno usnje
Plovila